vlier bloesem700 180

 

Praktijk     "Natuurlijk   Genezen"

 Annette Breeksema

06 199 357 18

 

Sinds 2017:  “Natuurlijk Genezen”.

 

Mijn doel is om mensen bewust en gezond te laten floreren, op natuurlijke wijze en in harmonie met het geheel.

Ongeacht welke klachten het zijn, mijn visie is dat alles mogelijk is, alles kan weer in beweging komen middels natuurlijk en energetisch behandelen.

 

Natuurlijk: is letterlijk en figuurlijk natuurlijk. Volkomen vanuit jezelf waarbij ik een handje help. Geen medicijnen of andere hulpstoffen, puur natuur.

Je lichaam kent namelijk een sterk helend vermogen  

Natuurlijk genezen wil dus echt zeggen dat het lichaam zichzelf geneest!

Denk hieraan: Wonden genezen vanzelf, splinters en virussen worden vanzelf het lichaam uit gewerkt, botten groeien vanzelf weer aan elkaar. Het menselijk lichaam bezit zelfgeneeskracht, en zal zichzelf steeds in evenwicht en gezondheid brengen. 

 

 

 

 De oogst van de duindoorn in 2015 was geweldig. Veel bessen in de vriezer, maar voordat de bessen schoon in de vriezer liggen is er het nodige gebeurd.

Op de plantage in Molenrij liggen nog de takken die we gesnoeid hebben zodat we daarna de kleinere takken met bessen konden knippen.

De grotere takken zwerven nog tussen de bomen en die takken zijn in februari en maart opgeruimd. De kettingzaag zaagt de takken in kleine bruikbare delen die in 2018 in de houtkachel gaan.